У День Воздвиження Чесного і Животворного Хреста Господнього християни мають привід і для скорботи, і для радості. Ісус був розіп’ятий на хресті і страждав за наші гріхи, але цей хрест був дарований людям для втіхи, як уособлення величезної віри, як символ християнства. Нехай міцніє віра ваша, брати і сестри, і всі страждання втішаться живим хрестом.

Вітаю з Воздвиженням Чесного і Життєдайного Хреста Господнього. Нехай тобою рухає сила віри та терпимості. Бажаю тобі миру та спокою душі, щастя та міцного здоров’я. Бажаю, щоб у твоєму житті не було місця брехнею та зраді. Бажаю, щоб у твоєму серці вічно жило кохання.

Сьогоднішній день є значущим для кожного з християн, адже ми відзначаємо Воздвиження Чесного і Животворного Хреста Господнього, світле свято, важливе для кожного. Адже саме сьогодні ми згадуємо про те, що означає наша віра і те, чому вона така сильна в наших серцях.

Вітаю зі святом Воздвиження Чесного та Животворчого Хреста Господнього. Нехай у цей день стане чистою душа, світлими будуть помисли. Нехай серце зрадіє. Нехай у життя прийдуть щастя, любов, благодать та надія. Нехай здоров’я буде міцним, а вчинки добрими. Бажаю милосердя, добродушності та миру!

Вітаю зі святом Воздвиження Чесного та Життєдайного Хреста Господнього! Нехай у твоєму житті панують мир та благодать. Я щиро бажаю тобі сили духу, сили віри, сили надії. Бажаю, щоб Господь оберігав тебе та твою сім’ю від заздрості, брехні та хвороб. Бажаю впевнено будувати своє щастя із міцних стін любові, милосердя та доброти.

Нехай у цей святковий день зрадить ваша душа. Нехай ваші серця наповняться світлом, добром та щастям. Бажаю, щоб міцна віра допомагала вам у житті, берегла від бід, невдач та розчарування. Вітаю з воздвиженням Чесного і Животворного Хреста Господнього!

У свято Воздвиження Чесного і Животворного Хреста Господнього хочу всім серцем побажати жити у благодаті, мирі, вірній любові та добрій надії. Нехай у твою хату стукають тільки добрі люди, тільки радісні вісті, тільки щасливі дні.

Нехай у це важливе християнське свято всі наші молитви будуть почуті, у сім’ях панує мир і благодать, злі та косі погляди обходять стороною. Бажаю здоров’я, добрих помислів та Божого милосердя.