Вітаю з чудовою неділею року! Нехай у це важливе для всіх католиків свято будинок буде сповнений гостей, стіл ломиться від частування, звучать лише добрі слова, а на серці буде світло і радісно. Кохання, добрих друзів та оновлення у всьому!

Вітаю з Великоднем, зі святом сили та віри, зі святом великих гулянь та світлої радості, зі святом чистих молитов та благих прагнень душі. Бажаю, щоб життя було таким же яскравим і різнобарвним, як прикрашені яйця цього дня, бажаю, щоб добрий Кролик приніс у твій дім затишок, гармонію та щастя.

Христос Воскресе! Вітаю з найбільшим християнським святом, з Великоднем Господнім. Нехай на вас зійде Божа благодать, нехай вона відвідає ваші думки, наповнить почуття теплотою та світлом. Бажаю виконання найпотаємніших надій, життєдайного натхнення, тільки добрих звісток, щастя та радості. Кохайте і будьте коханими.

Сьогодні чудове свято – Великдень! Він відомий своїм дивом. Дивом воскресіння! Нехай і в світі, і в наших душах воскресає віра у все добре, світле і добре. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Нехай фарбовані яйця додадуть яскравих фарб у твоє життя. Нехай святкові зайці принесуть достаток до твоєї хати. Вітаю з Великоднем і всією душею бажаю щастя, а також міцного здоров’я, благодаті та любові.

Зі святом воскресіння Ісуса! Нехай він завжди знаходиться поряд з вами, захищаючи ваші серця своєю нескінченною любов’ю, на яку здатний лише святий дух. Бажаю завжди залишатися єдиними у вірі та надії. Щасливої ​​Пасхи!

Прийміть щирі вітання з католицьким Великоднем! Бажаємо, щоб Господь виявляв милість, захищаючи від непрошених бід і хвороб всіх ваших рідних і близьких. Нехай у сім’ї незмінно панують любов, спокій та добробут.

Вітаю з добрим, світлим та великим святом Великодня! Бажаю, щоб ваша віра завжди надавала вам сили, щоб ваша любов допомагала вам у житті, щоб ваша доброта завжди рятувала вас у справах. Нехай Всевишній береже вас від бід, покаже вам богоугодну дорогу і нагородить вас смиренністю та терпимістю до ближніх.

Любі мої! Вітаю вас із католицьким Великоднем! Бажаю всім щастя, успіхів у всьому, миру, добра, терпимості, чесності та щирості.

Нехай католицький Великдень принесе тобі чудове диво, багато добра, радості та позитиву! Бажаю тобі благословення з небес і всього найсвітлішого і найдобрішого в цей чудовий день! Нехай любов переповнює твоє серце, а душа заливається безмежним щастям!

Веселий добрий зайчик шле промінчики добра. Вітаю з паскою. Бажаю миру та гармонії. Бажаю блага та щастя. Бажаю втіхи і кохання. Бажаю світлих надій та достатку.

Прийміть вітання у чудове свято Великодня! Нехай цього весняного дня всі католики відчують у своїх серцях і душах дотик Ісуса. Нехай вас Ангел Хранитель оберігає на життєвому шляху. Даруйте одне одному добро та увагу. Хай береже вас Господь!

Від щирого серця вітаю з католицьким Великоднем! Бажаю всіх благ: міцного здоров’я, затишку та гармонії будинку, щирого кохання та фінансового благополуччя. Нехай Бог завжди буде у твоєму серці і у всьому буде твоєю підтримкою та опорою!

З паскою! Сонце нехай на небі гріє не тільки тіло, а й душу, щастя буде в сім’ї жити, ніби воно завжди з Вами і було, а здоров’я, як вірний супутник та соратник, допомагає на шляху вперед.

Вітаю з Великоднем і від душі бажаю, щоб великодній милий кролик приніс у твій дім спокій та затишок, подарував твого серця надію та радість, приховав для тебе та твоїх близьких приємні подарунки та сюрпризи. Бажаю миру та душевної гармонії, ситної трапези за столом дружної щасливої ​​родини.

У це важливе католицьке свято я хочу щиро привітати з Великоднем і побажати прекрасного, радісного дня. Нехай удома завжди панують гармонія та затишок. Нехай душевний спокій та рівновага радують серце. Нехай близькі та дорогі люди завжди будуть поруч і підтримуватимуть будь-якої хвилини.

Зі Світлим Великоднем! Кохання вам і радості, затишку та тепла, здоров’я та світу. Нехай у серці живе кохання. Нехай віра допомагає і у радості, і в горі. Барвисті вам життя і позитивних змін. Нехай Всевишній почує ваші молитви і здійснить усі мрії!

Мої найкращі побажання миру та спокою в цей Великдень! Адже великий дар Великодня — це надія, загальна християнська надія, яка змушує кожного з нас вірити в Бога, його остаточний тріумф, його доброту і любов, які ніхто і ніщо не зможе зламати. Вітаю!

З великою радістю в серці вітаю з Великоднем! Нехай у цей день, коли Христос воскрес, відродяться всі колишні очікування, отримають нове життя старі мрії, сповняться новим світлом надії. Нехай Господь чує Ваші щирі молитви, допомагає у важких ситуаціях, дарує чудові блага, радість та любов!

Від щирого серця вітаю з великим святом Великодня! Бажаю, щоб у житті було багато хорошого і ні грама поганого, миру, кохання, здоров’я та щастя вам та вашій родині. Нехай світ буде в кожному будинку, а успіх і успіх завжди йдуть по п’ятах!

Дивіться також